- İşlem hacmindeki artışla dikkat çeken hisseler
- Başkan Görkem Duman’dan açıklama: “İftiraya da yalanlara da geçit vermeyeceğim”
- Sydney saldırısının şüphelisine 59 suçtan dava açıldı
- Aydın'da 'yasa dışı silah ticareti' operasyonu: 1 gözaltı
- Son seçim anketi geldi: Yurttaş yeni yıla ne AKP ne CHP ile giriyor
Truva Atı!
23 Mart, 2014Balçova’da seçim bıçak sırtı gibi!
Seçim sürecine demokratik mücadele adına bakıldığında çok sesli ve çok renkli geçiyor gibi görünse de komplo teorileri ve taciz edici eylemlerle dolu.
Partilerin Belediye Başkan adaylarına ait tanıtım materyallerini yok etmek için uğraşan Başkan Mehmet Ali Çalkaya ve ekibi var!
Adayların; afişlerinin üzerine yapıştırılan kendi afişleri mi dersiniz, apartmanlara dağıtılan broşürlerinin posta kutularından alınıp yerlere atılması mı dersiniz, Billboardlardaki afişlerin kesilerek imha edilmesi mi dersiniz, balkonlarına desteklediği adayın afişini, pankartını asan seçmene belediyeden adam! gönderip “ceza keserim” tehdidiyle kendi afişlerini astırmak, para karşılığında bazı evlere kendi bayraklarını gönderip onu çıkarın bunu asın demek gibi yapılan davranışlar, şiddetin başka bir tarzıdır!
Belediyede çalışan işçilere “ya sokağa çıkacaksın, ya da kapının önüne koyarım” diyerek tehditle hizmet almak, işçilere anons yaptırmak, belediyenin araçları ile kendine çalışsınlar diye seçim izni vermek. Hayırdır? Belediye babanızın çiftliği mi?
Sokaktaki vatandaş en sağlam anket sonucunu veriyor!
Etrafında Çalkayanın sadece duymak istediğini söyleyenler var!
Vaktini boş işlere harcayacağına CHP İlçenin içine ve Belediyeye yerleşen “Truva Atıyla” uğraşsın!
Kale içten yıkılacak!
Balçova İlçesinin vatandaşı evlerine zorla astırdığınız bayrak ve afişlere karşın “Balçovaya Yeni Can” diyor!
Truva atı Çalkaya’yı bitirecek gibi görünüyor !
O kadar yakınlar ki, burnunun dibinde hepsi!
Bu iş Kunta Kintelerin ağzına bir parmak bal çalmakla bitmiyor!
Sırtını dağa yaslamış, denizden kopmuş bir Balçova var.
Balçova’da yeterli mezarlık olmadığını, teleferiğin Balçova’nın simgesi olduğu halde 7 yıldır çalışmadığını, “Çetin Emeç Mahallesi’nde insanların kazma kürekle kendi yollarını yaptığını, çok amaçlı spor salonu yapacağız deyip yapmadığını, Eğitim mahallesi için jeotermal kaynaklarla ısıtılacak sözünü hizmete dönüştüremediğini ve geçmişten gelen projelerin gerçekleştiremediğini biliyoruz.
10 yıldır oyalamaktan başka hangi sözünü tuttu?
Bir makamı bu kadar inatla meşgul eden bir Belediye Başkanına beş yıl daha ne benim ne de Balçovalının tahammül edeceğini sanmıyorum!
Burada yaşadığım sürece Balçova için hesap soracağım.
Sandıkta da hesap sorulmalıdır!
30 Mart günü Truva atının içinden çıkacaklar da! Balçova için “Yeni Can” diyecek, Balçova’ya Kadın eli değecek!
Yorum Ekle
Yazarın diğer yazıları
- Toksik İnsanlar!
- Medeniyetini Kaybeden İnsanoğlu!
- Gönüllülük ve Aidiyet Duygun Yoksa STK’da İşin Ne?
- Unutmamak, Hissetmek ve Bir Olmak!
- ARSUZ GENÇLİK KAMPI
- TÜLOV Bodrum Geleneksel 4. Gençlik Kampı
- Tehdit Siyaseti!
- Sosyal Terbiye!
- Sonsuz ‘BEN’ Anayasası!
- Kötülüklere alışmak bir yorgunluk halidir!
- Tüm Yazıları
SOSYAL MEDYA
MAGAZİN
Nesrin Cavadzade pencere önünde bornozuyla şov yaptı
Oyuncu Nesrin Cavadzade, önceki gün Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla ortalığı sarstı. Pencere önünde bornozuyla şov yapan Cavadzade'nin "İlaçtır" notuyla paylaştığı fotoğraf binlerce...
TEKNOLOJİ
EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ
En uzun boylular bu şehirde yaşıyormuş
Erkeklerde ortalama 1.74, kadınlarda 1.60 metre. Bunun sebebi ise genetik, beslenme ve coğrafya... İşte en uzun ve en kısa boyluların yaşadığı şehirler... Türkiye’de yapılan yeni bir araştırmayla şehirlerin boy ortalamaları ölçüldü. Detaylı incelemede Türkiye’de erkeklerin ortalama boyu 1.74, kadınların ortalama boyu ise 1.60 metre olarak belirlendi.





Yorumlar
Bu haberde yorum bulunmamaktadir.